Badkamer aanpassen

"Zelfstandig blijven..."

Is uw badkamer glibberig of is de badrand te hoog om het bad veilig te gebruiken, dan wilt u misschien uw badkamer aanpassen of een bijkomende douche installeren. Als men een dagje ouder wordt of leeft met een fysieke beperking, dan worden alledaagse zaken zoals zich wassen steeds minder vanzelfsprekend. Niet altijd hulp moeten vragen in de badkamer draagt ook bij tot de trots en privacy van senioren en mindervaliden en kan dus ook om deze redenen uw leven nét iets aangenamer maken.

Hoe gaan wij te werk?

STAP 1

U neemt contact met ons op en maakt een afspraak met onze projectleider. Samen met u overlopen bij thuis uw wensen en vragen. Onze projectleider zorgt voor een evaluatie van de huidige situatie en een juiste opmeting.

STAP 2

Wij maken voor u een afspraak met onze partners om sanitaire toestellen en/of tegels te kiezen. Indien dit te moeilijk is voor u zullen wij ervoor zorgen dat u de keuze van thuis uit kan maken.

STAP 3

We maken voor u een correcte offerte opmaken zodat u later niet voor verrassingen te staan. Eveneens zal er een 3D-tekening van uw nieuwe badkamer gemaakt worden zodat u al een beeld kan vormen van hoe uw toekomstige badkamer eruit zal zien.

STAP 4

Na de goedkeuring van onze offerte maken wij met u een afspraak om de planning van de werken op te maken.

STAP 5

We starten onze werkzaamheden en ronden deze af binnen de opgemaakte planning.

Vraag hier nu online een afspraak of bel nu 013/44.18.00

Nieuws

Wil u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?


1 - Ga naar onze facebook pagina
2 - Like onze pagina
3 - Regelmatig zal u van ons berichten ontvangen die interessant kunnen zijn voor u

Go to top